Bet365 har fått sin spellicens beviljad och är ett av spelbolagen med svensk spellicens 2019. Här hittar du information om Bet365s spellicens, bonusar, kampanjer och övriga erbjudanden.
Man kan sammanfatta Bet365 med att de är världens största spelbolag med höga odds och riktigt bra livebetting, de kommer att kunna växa stort på den nya reglerade svenska spelmarknaden! Till Bet365

SpelbolagSpellicensInfo
Spellicenser SverigeJa, ansökan inskickad 23 augusti 2018 och beviljad genom bolagen Hillside (Sports) ENC och en licens via Hillside (Gaming) ENCBet365 är världens största spelbolag och kommer kunna växa med en svensk spellicens.

Bet365 svensk spellicens 2019

Bet365 ansökte om en spellicens i Sverige 2019 via bolagen Hillside (Sports) ENC och en licens via Hillside (Gaming) ENC. Dessa båda ansökningar om svensk spellicens inkom till Lotteriinspektionen den 23 augusti 2018. De var inte först med att skicka in sin ansökan men ändå relativt tidiga. De var även ett av de spelbolagen som fick sin spellicens beviljad först av alla redan den 30 nov 2018!

Att vara ett av spelbolagen på den reglerade svenska spelmarknaden är viktigt för Bet365. Med en svensk spellicens för sport och casino har nu Bet365 stora möjligheter att växa. De är utan tvekan en av de stora vinnarna nu när svenska spelmarknaden äntligen regleras.

Bet365 svensk spellicens 2019

Bet365 oddsbonus

Vi återkommer med exakt vilken oddsbonus Bet365 kommer att erbjuda nya spelare i Sverige från och med 2019.

Bet365 kampanjer och erbjudanden

Bet365 svensk spellicens 2019 innebär troligtvis många nya bra kampanjer och erbjudanden. De som finns just nu är dessa kampanjer och erbjudanden som ger spelare lite mer att spela för hos Bet365:

Gratis Livestreaming

Bet365 erbjuder alla sina aktiva spelare gratis livessreaming av fotboll. Sändningen håller inte samma kvalitet som ex Viaplay men är ändå relativt bra. Utbudet av gratis sport är enormt. Framförallt så ser man gratis alla matcher i La Liga, Serie A och Ligue 1. Bara där ser man fantastiska matcher inklusive El clasico. Dessutom ser du de Engelska storlagen i Ligacupen och Fa Cupen. Dock kan du inte se Premier League eller Champions League.

Tvåmålsledning ger tidig utbetalning

Ett av de bäst erbjudandena hos Bet365 är att de betlar ut din vint om ditt fotbollslag leder med 2 mål. Det spelar alltså ingen roll hur matchen slutar. Skulle motståndarna vända matchen är vinsten din. Erbjudandet gäller utvalda spelmarknader.

0-0 innebär Pengarna tillbaka

För den som vill tippa på rät resultat i matcher så har Bet365 ett bra erbjudande. Skulle matchen du spelat på sluta 0-0 så får du pengarna tillbaka. Du får alltså en ny chans att spela trots att inte ditt resultat gick in.

Flervalsbonus hos Bet365

Flervalsbonus innebär att den som spelar fler matcher på sin kupong vinner vite extra hos Bet365. Allt från 3 matcher upp till 14 på kupongen ger ökad vinst. Spelar du alla 14 matcherna ökar et365 din vinst med hela 100%. Dubblet upp alltså!

Till Bet365

  • 18+ för att spela.
  • Spela ansvarsfullt.
  • Regler & villkor gäller.
  • Spela hos spelbolag med svensk licens.
  • www.stodlinjen.se

Spelpaus