Svenska spel får söka spellicens i Sverige 2019

Om du spelar casino eller sportsbetting på nätet, har du säkert redan hört att det kommer att finnas svenska spellicenser inom kort. Spelbolagen måste då söka spellicens i Sverige för att fortsätta sin verksamhet. Det hela ska starta den 1:a januari 2019. Naturligtvis kommer då Svenska Spel att vara en av de i raden som får ställa sig i kö och söka spellicens. Till Svenska Spel

Svenska spel får söka spellicens i Sverige 2019

Svenska Spel kommer söka spellicens i Sverige

Ja, det kan man tro i alla fall. Helt klart står det att de givetvis får sin spellicens direkt, då detta är ett statligt företag. Hur som helt kommer det att bli lite intressantare då vi är på väg in i en era som kan förändra allt som har med spel att göra i Sverige. Du som spelar på oddsspel kommer naturligtvis att kunna spela dina spel såsom Lången och Oddset hos Svenska Spel.

Svenska Spel är ju också de som har originalet av Stryktipset, som är ett mycket populärt spel för alla sportintresserade. Nu kommer det dock att finnas massor av konkurrenter på det planet. Det handlar då om varianter av Stryktipset, eller kloner om du vill säga det.

Det första finner du hos Betsson och heter 1×2. Det andra finner du hos Unibet och där bär det namnet Supertoto. När du sedan ser till oddsspel och betting i stort, så kommer du där att ha hur många konkurrenter som helst till Svenska Spel på nätet.

Något du missar när du spelar hos Svenska Spel

Du som väljer att spela dina oddsspel hos svenska Spel, kommer kanske att känna dig söker och veta att du har den kvalitet du söker. Säkerhet och kvalitet finns dock på många andra platser där du kan spela oddsspel på nätet.

Här talar vi om Unibet, Betsson, LeoVegas och NordicBet för att bara välja några. Dessa spelbolag har också något som du inte finner hos Svenska Spel. De har en oddsbonus, som gör att du kan spela helt gratis med pengar som inte är dina. Helt enkelt blir dina chanser att vinna större.

Till Svenska Spel