Svenska Spel nu med Trav och Galopp

Svenska Spel har nu lanserat sin helt nya spelsida för trav och galopp. Det är en del av Svenska Spel Sport och Casino där du kan spela på trav från bl a Frankrike, Sverige och Tyskland.

trav och galoppSvenska Spel Trav och Galopp

Det är i första hand franskt trav som kommer att vara i fokus nu när Svenska Spel lanserar sin helt egna sida för Trav & Galopp. Här kan man spela poolspel på trav och galopp precis som hos ATG och vi tror att det kommer att bli en succé. De har även lanserat spelformen PIX! som fungerar som Harry Boy där man snabbt och enkelt kan lägga sina spel.

Det är i första hand poolspel som gäller i Svenska Spels nya travtjänst. Och det innebär att man likt Stryktipset med en liten insats är med och tävlar om en stor vinstpott. Vid lanseringen är det endast poolspel på fransk trav och galopp tillgängligt men vi ser att Svenska Spel nu har möjlighet att kunna utmana ATG även på svenskt trav i framtiden.

Lanseringen sker med en rolig reklamkampanj där franka kockar är förtvivlade övar att svenskarna nu vinner pengar på deras hästar.

Svenska Spel vs ATG

I dagsläget är det ATG som har nästan allt spel på svenskt trav trots att spelmonopolet försvann den 1 jan 2019. Inget av de övriga spelbolagen med svensk licens har lanserat någon tjänst för att på allvar utmana ATG. Ingen av dem har haft ett tillräckligt stort antal travspelare, tror vi.

Svenska Spel däremot har ett enormt stort antal aktiva spelare vilket gör att ATG får se upp denna gång. Det kan bli så att en hel del spelare väljer att lägga sina travspel hos Svenska Spel istället. Och med tiden gissar vi att det även kommer att finnas poolspel på svenskt trav hos Svenska Spel och då får ATG riktigt tuff konkurrens.

Till Svenska Spel Trav & Galopp

  • 18+ för att spela.
  • Spela ansvarsfullt.
  • Regler & villkor gäller.
  • Kommersiellt innehåll
  • www.stodlinjen.se