Här listar alla travsidor med Svensk spellicens. Vi uppdaterar listan med alla spelbolag som erbjuder odds på svenskt trav. Titta in i vår lista om du vill spela på trav hos något av alla spelbolagen med licens. Att välja en travsida med licens garanterar i sin tur skattefria vinster.

Travsidor med beviljad Svensk spellicens

Travsidor Info
Betsson spellicens för Trav Spellicens beviljad Betsson har sökt och fått en spellicens genom huvudbolaget Betsson AB. Betsson har en helt egen travsektion där de erbjuder spel på 250.000 travlopp om året. 18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se Till Betsson
Bet365 bonus på trav Spellicens beviljad Bet365 är det bästa spelbolaget av alla och har nu en svensk spellicens. Här finns fler odds att tillgå än hos något annat spelbolag. När det gäller travodds så förväntas det att växa stort hos Bet365 under 2020 och många travspelare kommer att vilja ha ett spelkonto här.18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se  Till Bet365
Betsafe spellicens för Trav Spellicens beviljad Betsafe har sökt licens genom huvudbolaget Betsson AB. Betafe har nu lanserat en ny travsektion där de kommer erbjuda spel på 250.000 lopp om året på trav och galopp och kommer bli en utmanare till ATG. 18+ År – Regler & Villkor gäller, Stödlinjen.se Till Betsafe
Unibet trav licens Spellicens beviljad Unibet har ansökt och redan erhållit om en licens för vadslagning och där ingår även att spela på trav. Med ett större utbud av odds på trav kommer Unibet att kunna växa på den reglerade svenska spelmarknaden tror vi. Unibet är en av de travsidor som den som är spelintresserad bör ha ett konto hos. Till Unibet

Spellicens på travsidor i Sverige

Spellicenser på trav

Spellicenser på trav  fungerar som så att spelbolagen ansöker om en licens för vadslagning och kan då erbjuda odds på det mesta inklusive trav. Det innebär att alla spelbolag med spellicens vill troligtvis vara med och erbjuda odds på svensk trav. Vår lista baseras på de spelbolag som redan tidigare haft odds på V75 loppen och övriga lopp inom svenskt trav.

Det som tidigare var ett spelmonopol på trav reserverat för ATG är nu alltså öppet för utländska spelbolag som erhållit en svensk spellicens.

Den som vill spela på V75 kommer ett tag till att behöva spela hos ATG. Men med tiden kommer andra spelbolag ha tillräckligt många travspelare för att kunna erbjuda egna poolspel på V75. Då kommer även vi spelare kunna få en högre återbetalning på våra insatser än om ATG fortsätter ha sin dominerande ställning på trav.

Spela på travsidor med licens

Det är viktigt att spela på trav hos spelbolag med licens. Det finns många anledningar till det men vi skall nämna de viktigaste:

1. Skattefria vinster
Endast hos spelbolag med en svensk spellicens är spelvinsterna skattefria. Det innebär att den som väljer att spela hos ett spelbolag utan licens skall deklarera sina spelvinster till Skatteverket. Det är med andra ord ett riktigt dåligt alternativ.

2. Spelbolagen kontrolleras av spelmyndigheten
Alla spelbolagen med en svensk spellicens har ett stort spelaransvar och kontrolleras av Spelmyndigheten. Det innebär att de måste följa ett stort antal regler som gynnar oss spelare. Det är med andra ord mindre troligt att ett spelbolag med licens kommer strula med utbetalningar eller liknande.

3. Spelbolagen betalar skatt
En annan viktig sak är att alla spelbolag med svensk licens betalar skatt på sina vinster i Sverige. Det är viktigt i ett långsiktigt perspektiv att välja en travsida med licens för att licensreglerna skall följas.

  • 18+ för att spela.
  • Spela ansvarsfullt.
  • Regler & villkor gäller.
  • Spela hos spelbolag med svensk licens.
  • www.stodlinjen.se

Spelpaus